Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenVan de C-1000 Raalte-centrum hebben het mooie bedrag van € 567,25 mogen ontvangen. Het bedrag komt van de lege flessenactie die gehouden is t.b.v. de stichting Dappere Thijn.

Dinsdag 14 februari hebben we een cheque van € 241,24 overhandigd aan de moeder van Thijn. Het jongetje waarvoor we geld hebben ingezameld. Samen met een vertegenwoordigster van de Stichting Dappere Thijn was zijn moeder naar Lemelerveld gekomen.

Na een korte introductie vertelde de moeder van Thijn waaraan het geld besteed wordt en hoe het momenteel met Thijn gaat.

 

 

Lees meer...

Zoals elke jaarwisseling is Haarle voorzien van de zelfgebakken oliebollen van de plaatselijke voetbalvereniging SV Haarle. Voetbalvereniging SV Haarle heeft een gedeelte van de opbrengst dit jaar geschonken aan onze Stichting. Maar liefst € 1000,- is overgemaakt naar Dappere Thijn.

Omdat het bestuur van de Stichting regelmatig vragen krijgt met betrekking tot de besteding van geworven fondsen volgt hieronder een korte uitleg. Het doel van de Stichting en de toewijzing van overgebleven fondsen zijn vanaf de oprichting ongewijzigd.


Stichting Dappere Thijn is opgericht op 14 september 2011. Het doel van de stichting is het financieel haalbaar maken van het verblijf in Amerika voor het gezin van Thijn. Dit doet de stichting door het werven van fondsen en (laten) organiseren van acties. Daarnaast ontnemen we de zorg voor het regelen van praktische zaken op het gebied van o.a. huisvesting elders etc.

 

De Stichting Dappere Thijn heeft geen streefbedrag (meer) omdat onduidelijk is hoeveel en welke behandelingen Thijn (waar) moet ondergaan.

Statutair is vastgelegd dat overgebleven gelden worden uitgekeerd aan KiKa en Villa Joep.

 

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

 

Villa Joep wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen door de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig te verhogen. Dit willen wij realiseren aan de hand van het (co-)financieren van gericht onderzoek op dit gebied. We willen een zo groot mogelijke impact maken met de ons toevertrouwde financiële middelen.

 

Bestuur Stichting Dappere Thijn

Alweer bijna een nieuw jaar... Ruim 3 maanden bestaat de Stichting Dappere Thijn nu.

 

3 maanden waarin voor ons als Stichting veel is gebeurd. In de week vóór de oprichting werd bekend dat Thijn samen met de rest van het gezin Blom naar Amerika zou moeten afreizen. In het CHOP in Philadelphia kan hij een behandeling krijgen die zijn overlevingskansen aanzienlijk verhoogd. Binnen de week die op dat bericht volgde werd in snel tempo de Stichting Dappere Thijn opgericht.

 

Een bestuur van 5 mensen wilde graag zaken regelen die de reis en het verblijf in Amerika zo aangenaam mogelijk zullen maken. Juridische zaken werden geregeld, een website gebouwd, twitter account aangemaakt en promotie zaken opgetuigd.

Lees meer...

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 26 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

387059
VandaagVandaag163
GisterenGisteren75
Deze weekDeze week453
Deze maandDeze maand1200
TotaalTotaal387059