Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

Inloggen



Vandaag, op 30 oktober, de aftrap van de fietstocht(en) "Ik fiets voor Thijn", georganiseerd door de Haarlese Ondernemers Vereniging. Voor een overweldigend peleton van fietsers en belangstellenden werd het startschot gegeven door Hennie Kuiper en Jorita, de moeder van Thijn.


Klik hier voor de foto's

 

 

Get Microsoft Silverlight



Ook in Nijverdal zijn de kinderen van de Basisschool 'De Rietslenke' druk in de weer met lege flessen. Kofferbakken vol worden verzameld door de enthousiaste kinderen die begaan zijn met Thijn en zijn familie. De actie loopt t/m 4 november!


       

Ook HET SCHAARTJE wil een steentje bijdragen aan Stichting Dappere Thijn. U toch ook?

Het team van het 'Schaartje' zal op woensdagacond 9 NOVEMBER voor u klaar staan om uw haren te knippen voor het goede doel. Ook is de schoonheidsspecialiste aanwezig om u van een verwenbehandeling te voorzien.

Lees meer...

Op 30 oktober organiseerd door de HOV in Haarle een fietstocht voor alle fietsers. Wielrenners, ATB'ers, mountainbikes, opa's en oma's,  ouders met kinderen. Voor iedereen is er wel een tocht beschikbaar. Ook Hennie Kuiper komt met zijn ploeg fietsen voor Thijn.

Voor de vroege inschrijvers is er zelfs een gratis T-shirt beschikbaar met het logo van Dappere Thijn met de tekst "Ik fiets voor Thijn"

 

 

Lees er alles over in de flyer

De kinderen van groep 7 / 8 van de Sint Jozefschool hebben gisteren (5 oktober) een flessenactie gehouden in het dorp Nieuw Heeten. De opbrengst is 448,20 euro. Dit geld hebben we in een pot gedaan. Aanstaande vrijdag is er op school een kledingbeurs. Ook daar wordt geld opgehaald. Dus het totaal bedrag moet nog komen. Maar dankzij de inzet van de kinderen is dit mooie bedrag al bereikt.


Hier de foto's

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 3 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

383348
VandaagVandaag7
GisterenGisteren16
Deze weekDeze week23
Deze maandDeze maand731
TotaalTotaal383348