Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenDoor een tweetal keukenprinsessen uit Haarle zijn koekjes gemaakt. Cupcakes, speculaas en een speciale "Dappere Thijn" koek.

Ze zijn verkrijgbaar bij Avia Tankstation in Haarle en de opbrangst komt weer ten goede aan de stichting.

Met ingang van vandaag kunnen de klanten van de Spar Tax in Wemeldinge hun statiegeld doneren aan Dappere Thijn.

De leverancier van de statieflessenmachine (Tomra Systems) heeft op het apparaat gratis een speciale donatieknop geïnstalleerd.

Daarmee kunnen klanten hun statiegeld direct aan het goede doel doneren. Op dit moment is dat dus Dappere Thijn.

 

Al eerder stond de donatieknop in werking voor Puck (www.gelukvoorpuck.nl)

Circus Bongo zet zijn tenten op in Hellendoorn. Op woensdag 28 september a.s. zal circus Bongo een schitterende voorstelling geven om 14.00 uur en om 16.00 uur op de Hofmansweide in Hellendoorn.

 

Stichting Dappere Thijn is in het gelukkige bezit van 200 kaarten welke geschonken zijn door de C1000 van Rob Lomans te Hellendoorn.

 

Dus wil je een leuk uitstapje met je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, opa's of oma's, waarbij de volledige opbrengst naar "Stichting Dappere Thijn" gaat, dan is dit je kans.

De kaarten kosten 10,- per stuk en zijn verkrijgbaar op vrijdag 23 september om 19.00 uur in de sporthal.

 

Kun je niet zolang wachten, of wil je zeker weten dat je kaarten hebt, dan is het mogelijk deze kaarten per mail te reserveren en deze vrijdag af te halen (zolang de voorraad strekt): Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Graag duidelijk de naam vermelden, hoeveel kaarten en welk voorstelling (tijdstip).

Zoals we al bekend hadden gemaakt gingen we vrijdag 'live' met een publicatie in het dorp. De inkt was nog niet droog of een aantal kinderen begonnen spontaan flessen in te zamelen om zo wat geld voor de stichting te kunnen schenken.

Hoewel we ons best doen om acties te stroomlijnen (de aanmeldingen stromen binnen) zijn deze hartverwarmende activiteiten natuurlijk niet te sturen. En dat moet ook mooi zo blijven.

 


Een kleine impressie:

Spontane flessenactie Spontane flessenactie

 

Binnenkort starten we al met de eerste actie om Thijn te helpen. Vanaf woensdag 21 september komen de kinderen van basisschool “Op Weg” in Haarle bij u langs om tulpenbollen te verkopen. U heb de keuze uit rood/geel/zwart/rose.


1 zakje met maar liefst 10 bollen : € 2,-
3 zakjes met in totaal 30 bollen: € 5,-


Oktober is de maand bij uitstek om deze bollen te planten, waarna u er in het voorjaar veel plezier aan kunt beleven.

De bollen zijn aan de stichting geschonken door Bollenkwekerij Joling uit Hoogersmilde en Zuid Oost Salland en Primataria Mijsters uit Haarle hebben gezorgd voor de zakjes. De opbrengst komt dan ook volledig ten goede aan de Stichting “Dappere Thijn”.

 

 

Voor alle Haarlenaren geldt: Wilt u graag nog meer bollen hebben of zijn de kinderen niet langsgeweest stuur dan een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Per mail kunnen alleen setjes van 3 zakjes worden besteld.

 

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 22 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

387062
VandaagVandaag2
GisterenGisteren164
Deze weekDeze week456
Deze maandDeze maand1203
TotaalTotaal387062