Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenAfgelopen woensdag was het een drukte van belang bij de stand van KiKi colors. Tijdens de ponymarkt in Heeten konden de kinderen glittertatto's laten zetten waarvan de opbrengst gedeeltelij naar de stichting zou gaan. In totaal zijn er meer dan 100 tattoo's gezet. Door de collectebus die ook op de stand stond is het bedrag echter nog hoger geworden. Niet in de laatste plaats door het fantastische weer heeft de actie maar liefst € 420,- opgebracht!

 

Meer foto's vindt u hier.

De stichting krijgt met grote regelmaat mail van groepen die ook iets voor Thijn willen doen. Deze willen we u zeker niet onthouden.

 

Beste organisatie,

 

Wij zijn groep 7 en 8 van de Sint Jozefschool uit Nieuw Heeten. De kinderen hebben het verhaal van Thijn in de klas gebracht en wilden graag wat voor hem doen. Samen met de kinderen hebben we een plan gemaakt om een flessenactie op te zetten voor het dorp Nieuw Heeten. De kinderen voelen zich erg betrokken. Ze zijn druk bezig om een goed plan te bedenken voor onze actie. Als het lukt willen we volgende week de actie gaan uitvoeren.

 

We hebben al posters en de infobrief over Thijn van jullie site opgehangen in de school. We hopen dat jullie ons plan kunnen waarderen en we hopen op een hoge opbrengst.

 

Groep 7 en 8

Basisschool Sint Jozef in Nieuw Heeten

 

Alweer een mooi initiatief voor de stichting Dappere Thijn. Veel Succes!

De kaartverkoop voor Circus Bongo heeft maar liefst € 840,- opgebracht.

De kaarten die beschikbaar werden gesteld door Rob Loomans C1000 zijn afgelopen vrijdagavond verkocht en mochten dus op een warme belangstelling rekenen.

 

De Familie Besten (Oarents Jan) heeft zondag 25 september een familiewandeling gehouden over de heidevelden van de Haarlerberg en rond de Palthetoren.

Tijdens deze wandeling is een bedrag van € 1000,- ingezameld voor de stichting.

 

Woensdag 28 september worden er tijdens de ponymarkt in Heeten door Kikii colors glitter-tattoo's gezet.

Van elke tattoo word er 2 euro gedoneerd aan de stichting Dappere Thijn.

 

Bij de stand van Kiki colors liggen ook visitekaartjes om mee te nemen. Zo kunnen we Dappere Thijn nog meer in de publiciteit brengen.

En natuurlijk hopen we dat er heel veel glitter tatto's worden gezet!

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 1 gast online

@DappereThijn

Bezoekers

383353
VandaagVandaag12
GisterenGisteren16
Deze weekDeze week28
Deze maandDeze maand736
TotaalTotaal383353