Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenOp de vlooienmarkt in Heeten hebben Kim (8) en Eva (7) de hele dag als standbeeld stil gestaan voor Thijn. Verkleed als heksen hebben ze tijdens de markt geld ingezameld voor Thijn. Door het heerlijke weer was het lekker druk op de markt en daardoor hebben de meiden maar liefst € 780,- kunnen inzamelen voor Thijn! Hulde voor de Heksen!

 

Van de site Salland Centraal

 

KokkieBikes uit Lemelerveld stelt een mountainbike beschikbaar aan de Stichting Dappere Thijn. De mountainbike wordt per opbod op deze site verkocht, de opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting.

De stichting zet zich in voor Thijn Blom en zijn gezin. De zesjarige Thijn uit Haarle lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. Voor behandeling moet hij een half jaar naar de Verenigde Staten. Om ook zijn gezin mee te kunnen nemen is geld nodig, veel geld. Hierop hebben vrienden en kennissen van de familie de stichting Dappere Thijn opgericht. 

Middels een reactie onder dit artikel kun je bieden op de mountainbike. De fiets, een Cannondale F5, heeft een winkelwaarde van 699 euro. Wie op zondag 30 oktober om 22.00 uur het hoogste bod heeft uitgebracht, krijgt de fiets. 

Wie eenmaal een bod heeft uitgebracht, kan dat niet meer intrekken. Bod uitbrengen hier

Vandaag is het pakket van Yolanda van Tribute to Guus binnengekomen bij de stichting. Natuurlijk zijn we direct naar Thijn gegaan om het te overhandigen!

Thijn die nog herstellend is van de operatie van afgelopen maandag was goed 'te passe', zoals dat in Haarle heet. Op vraag of het nog pijn deed was het antwoordt "soms nog wel een beetje".

Het was een joekel van een pakket met een mooie brief van Yolanda erbij. Nadat moeder Jorita de brief had voorgelezen heeft Thijn 2 cadeautjes uitgepakt. "De rest bewaar ik voor later" zei hij, "dan heb ik morgen ook nog wat!".

Yolanda en de andere gulle gevers van het pakket, een diikke knuffel van Thijn!

 

Meer foto's hier.

In de afgelopen week hebben de kinderen van Basisschool 'Op Weg' in Haarle vol overgave de bollen aan de man gebracht.

In totaal heeft deze actie Stichting Dappere Thijn maar liefst 6.764,38 euro opgebracht.

Onze dank gaat uit naar kweker Joling in Hoogersmilde die alle bollen (meer dan 20.000) beschikbaar heeft gesteld.

Primataria Mijsters en Zuid Oost Salland hebben voor de zakjes gezorgd en de scoutinggroep Albaldah heeft alles keurig verpakt.

En niet in de laatse plaats alle kinderen die al die bollen aan de man hebben gebracht!

Vanaf afgelopen maandag 26 september t/m 31 december wordt van elke, via Femy Sestu VakantieXpert geboekte, vakantiereis 10 euro afdragen aan de stichting Dappere Thijn. Ongeacht of het een winter of zomervakantie is.

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 8 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

383352
VandaagVandaag11
GisterenGisteren16
Deze weekDeze week27
Deze maandDeze maand735
TotaalTotaal383352