Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenZoals al aangekondigd heeft de Stichting vandaag om 11 uur een (live) interview op Radio Oost gegeven tijdens het programma "Het Overijssels Hart". Naast Jeanet Hekman en Ida Besten was ook de moeder van Thijn, Jorita, daarbij aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Op de site van "Het Overijssels Hart" is onderstaande te lezen.

 

Het leven van de 6-jarige Thijn Blom en zijn familie uit Haarle staat sinds februari helemaal op z'n kop. Bij het jochie werd een neuroblastoom in zijn buik ontdekt. Dat is een kwaadaardige tumor. Om de overlevingskansen van Thijn te vergroten is hij aangemeld voor een speciale behandeling in Amerika. Die wordt vergoed door de zorgverzekeraar, maar de reis ernaartoe en het verblijf daar niet. Familie en vrienden hebben daarom nu de stichting Dappere Thijn opgericht om geld in te zamelen. Jeannette Hekman van de stichting was te gast tijdens Het Overijssels Hart. Dat interview is hieronder te horen.

 

De stichting Dappere Thijn laat het streefbedrag, wat op € 50.000,- was gezet, los.

Om bij mogelijke vervolgbehandeling(en) van Thijn ook financieel te kunnen bijspringen, heeft de Stichting besloten geen eindbedrag meer te hanteren.

Statutair is vastgelegd dat overgebleven gelden worden uitgekeerd aan KiKa en Villa Joep.

 

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

 

Villa Joep wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen door de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig te verhogen. Dit willen wij realiseren aan de hand van het (co-)financieren van gericht onderzoek op dit gebied. We willen een zo groot mogelijke impact maken met de ons toevertrouwde financiële middelen.

 

Bestuur Stichting Dappere Thijn

Afgelopen donderdag zijn tijdens een bijeenkomst met groep 8 van de basisschool "Op Weg" in Haarle de nieuwe raamposters gepresenteerd.

Een echte primeur want ze waren nog warm van onze drukker 1&Al reclame.

 

Ida en Lukas waren aanwezig uit naam van de stichting en hadden Jorita, de moeder van Thijn, meegenomen.

Tijdens de presentatie kwam ook de nieuwe actie die groep 8 wil gaan doen ter sprake. De voorbereidingen daarvoor zijn dan ook al in volle gang.

Binnenkort komen de kinderen langs om doosjes eieren te verkopen.

Baisschool "Op Weg" in Haarle heeft veel (heel veel) eieren gekregen. Die willen ze graag gaan verkopen in doosjes van 10.

Wie nog lege dossjes heeft kan ze inleveren bij de school.

 

[edit] binnen één dag alweer geregeld door Kwetters die de school van 400 doosjes heeft voorzien.

Vandaag worden de eerste raamposters geprint bij 1&Al reclame.

Vanmiddag zullen we de posters op de Basisschool "Op Weg" in Haarle gaan hangen.... een première!

 

 

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 21 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

387067
VandaagVandaag7
GisterenGisteren164
Deze weekDeze week461
Deze maandDeze maand1208
TotaalTotaal387067