Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenDe koekenactie in Haarle is een groot succes geweest. Roelie Hobert en Petra Ruiter hebben wekenlang staan bakken om aan de grote vraag te kunnen voldoen.


In totaal hebben ze voor maar liefst € 2.300 aan koeken verkocht!

De ballonvaart was niet het enige waar Thijn mee werd verrast. Maandag na de ballonvaart ging de verrassing verder. Er stond van alles op het programma. Een limousine, MacDonalds, Ernst, Bobby en de rest, een voorstelling en als klap op de vuurpijl een rondvlucht in 2 vliegtuigjes!

 

Lees alles over een prachtige wensdag in het verslag van de stichting "Doe een Wens". Het verslag

Vandaag was het dan zo ver. Om kwart over 7 draaiden de auto's van de ballonvaarder het erf op. Thijn wit nergens van en keek zijn ogen uit.

De Stichting "Doe een wens" was vandaag op pad om Thijn de dag van z'n leven te bezorgen. Zijn liefste wens, een ballonvaart, ging vandaag in vervulling.

 

In een schitterende setting met de volle maan op de achtergrond en de opkomende zon over de landerijen, werd de ballon uitgepakt en volgeblazen.

Lees meer...

Net als in Haarle zijn deze week ook in Marienheem huis aan huis bollen verkocht. Op dit moment zijn er nog bollen te verkijgen.

Wie een bestelling wil plaatsen kan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of even bellen naar Tonnie Duteweerd (0572-351272)

Afgelopen dinsdag zijn er opnames geweest voor De Zeepkist. Dit is een item in het programma "en dan nog even dit" bij RTV Oost. Ida introduceerde de stichting en de "ingehuurde" acteurs van Bakkerij van der Most en de HOV Haarle kondigden de acties aan.

 

 

Lees meer...

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 5 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

388867
VandaagVandaag10
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week114
Deze maandDeze maand543
TotaalTotaal388867