Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenOp het bedrijf van Groote Wolthaar in Haarle is onlangs tijdens de open dag een bedrag van € 668,20 bijeengebracht door de bezoekers en de standhouders.Bakkerij van der Most heeft gratis 600 speculaasbrokken aangeboden aan de Stichting. Deze zijn verkocht tijdens de jaarlijkse speculaasactie van accordeonvereniging Accordeola in Lemelerveld. In de week van 20 november hebben de leden van Accordeola de speculaas a 5 euro huis-aan-huis verkocht. Wat over was, is in eigen kring aan de man gebracht. Al met al een zeer geslaagde actie van Accordeola en Bakkerij van der Most waardoor 3.000 euro aan de Stichting overgemaakt kan worden.

Zaterdag 10 december werd de Dance Classics en 90's avond georganiseerd in Dorpshuis Cultura in Haarle. Zo'n 200 belangstellenden kwamen de avond bezoeken om te genieten van alle classics. Tijdens de avond is er nog een gesigneerd shirt van Racoon geveild. 


De organisatie en de bezoekers kunnen terugkijken op een gezellige avond met lekkere muziek. De volledige opbrengst van de avond kwam ten goede aan onze stichting. Door entreegelden, vrije giften en pro deo werkend personeel, kon de organisatie maar liefst € 2400 overhandigen!Zaterdag 3 december is de volleybalvereniging SDS uit Haarle druk bezig geweest om geld te rapen voor Thijn. Op het Avonturenpark Hellendoorn worden bij de wildwaterbaan door de bezoekers regelmatig geld in het water gegooid. Elk jaar word dit geld geschonken aan een goed doel. Voor Thijn zijn de volleyballers een dag aan het geld zoeken geweest nadat de baan  uiteraard was leeggepompt. 


De actie heeft maar liefst € 475 euro opgebracht!


Meer foto's

Haarmode Het Schaartje in Haarle heeft een speciale knipavond voor Thijn georganiseerd. Ook de beautyafdeling deed hier aan mee. Het was een drukte van belang in de salon.


NNa afloop van een geslaagde avond kon eigenaresse Gerdien een zak met € 930,- overhandigen aan het bestuur van de stichting.

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 5 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

388867
VandaagVandaag10
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week114
Deze maandDeze maand543
TotaalTotaal388867